Sunday, March 27, 2011

VROOM VROOM :D

Tadi aku gi Pasar raya HAHAHA dengan kawan aku Adaa si ikan kering :p Naik motor ayah dia.. Suka hati je. Dah lah takde lesen.. Bawa motor cam apa, langgar peraturan jalan raya.. HAHA hebat kan aku bawa? :PP Aku salah masuk jalan orang.. sebaik tak kena marah dan tak ada polis. Kalau tak mampus situ.. hha :DD Camtu jela ceritanya.. Sekian~

TAK PAYAH TENGOK LAH :D

Perasan tak movie sekarang kat wayang tuh banyak cerita hantu. Tak payah lah tgk. Waste time dan tak masuk dek akal langsung. :D Nak nak cerita Melayu. Aku bukan tak nak support cerita melayu ni. Tapi dorg buat cerita membosankan dan sama je.. Betol tak? Hantu dorg pun kalut. -,-  Macam cerita ni > RATU mengarut je aku rasa heh, Aku rasa sama je mcm cerita dulu kalau korg ingatlah kan tajuk dia MISTIK betol tak? Kalau tak caye tanya Razak Mohaideen < (tak reti eja nama dia)HAHA k lah babai, selamat menonton cerita noob tuh :P

LUMRAH ORG BERCINTA ;)

>TIME USHA<
- Pelbagai ayat jiwang yang mereka(LELAKI) keluarkan untuk mengUSHA awek awek yang mereka nak (LELAKI). Dan awek awek akan cair mendengar nya dan mereka terus menjalinkan hubungan ;)

>TIME COUPLE<
- Perghh ayat Cinta 'Berbunga bunga' sampai perempuan ingat lelaki tu cinta sejati dia. ;)

>SEBULAN MENJALINKAN CINTA<
- Masih dengan kata kata/ ucapan cinta dari mereka(LELAKI) tetapi itu semua tipu belaka.. Hanya mulot berbicara tetapi hati tak ikhlas langsung! --''

> TIGA BULAN MENJALINKAN PERCINTAAN''

* Syg nanti kita msg ek? Ngantuk lah..
- Kenapa dorg(lelaki) mengantuk? Dorg buat apa sampai mengantuk? Asal dorg tak tidur er, sebelum kita msg tu? -,-

* Syg, sorry tak boleh msg lama lama lah. Credit low ;'(
- Mana pergi credit/ duit dorg?Padahal kita baru msg dorg tak sampai 10 keping pun =,=''

* Syg battery low la, nak charge jap ek.
- Asal battery low? Dorg buat apa sampai low? Weird o_O

* Syg jap ek, nak main game dgn mmbe.
- Asal tak main sebelum kita msg dia? Noob

* Syg, sorry sgt sgt. Bie tengah busy ni. Msg jap lagi
- Busy apa? Sebelum ni tak ada busy busy pun. Tipu er

* Syg, sorry late reply, tak dengar lah msg masuk
- What? Tak dengar? Kenapa kau silent fone kau lah? Asal silent? Takut awek kau baca er pe? Takut terkantoi dgn awek kedua kau? Fcuk !      

> MESTI KORG (PEREMPUAN) TERTANYA TANYA ASAL DORG (LELAKI) BERKELAKUAN SEBEGITU?? <

- Thats mean, dorg(lelaki) bosan dengan korg(perempuan) or Ada perempuan lain. Saya cadangkan korg clash je lah. Tak guna lagi couple. Ramai lagi jantan kat luar sana. Kumbang bukan seekor dan Bunga bukan sekuntum. Message ini bukan untuk lelaki sahaja.. Sebab perempuan pun ada sepertimana saya katakan di atas tadi. So, janganlah mainkan perasaan org dan kalau tak suka tuh jangan paksa perasaan kita untuk suka mereka. Okie? dan message yang saya berikan ini untuk orang ramai dan tidak pernah nak mengutuk or membuat orang terasa hati dengan message ini. Sesiapa yang terasa. Saya mohon ampun dan maaf. Nobody is perfect ;)   

'' Manusia pandai bermain dengan lidah, mereka menggunakannya untuk memuaskan hati masing-masing. Tapi mereka tidak pernah nampak dan merasai perbuatan mereka tu menyakitkan hati dan menseksa hati orang. Mereka juga tidak pandai nak menghargai & membuktikan pada orang yang mereka sayang, kerana mereka merasakan diri mereka sudah bagus dan senang dapat apa yang mereka mahukan. So, renung renungkanlah :D ''