Thursday, April 07, 2011

..................

Okie, sekarang aku nak bercerita pasal sorg budak ni --'' Aku tak kenal dia pun dan tak ingin nak mengenalinya pun. Nama dia? Tett!  HAHA Dia Form 1 kat sekolah aku. Aku tau pun sebab dia kawan dengan kawan aku budak Form 1 gak. HAHA Dia add aku kat Facebook then tiba tiba dia buat aku sister dia? Watafakk? Aku kenal ko er? Sorry lah. Aku tak pernah nak cakap dengan kau pun dik. Sebab semua geng kau tuh aku ANTI gila babi tau tak! Set set kurang hajar. Ingat korg bagus er pe? Aku bukan nak gaduh dengan budak Form 1 lah Tak pun an. Tapi dorg biadab. Tak pandai nak hormat er senior ko ni? Then, ko tak payah lah nak buat baik dengan aku. Aku tak suka ko pun. Maaf :/

CUCI CUCI CUCI !

KHAMISDAY, 07 APRIL 2011: Today aku and tha geng Scha, Waniey, Nisha , Atikah, Syira cuci kelas.. HAHA seronok gila babi ah! wa cakap lu :) Kitorg cuci kelas sampai banjir dibuatnya. Yang tak boleh belah nya kitorg amit TONG SAMPAH isi air dalam tuh. Sebab baldi kecik sangat. Then, kelas jauh dari tandas.. HAHA bengong punya idea :)Camtu jelah cerita dia.. Gambar tak ada nanti Atikah upload aku copy lah.. HHAHAHAHAHAHHAHA, WELKK! now dah ada gambar! Sucks gila gambar cam apa jeh HAHA :DD 


Kalau korg nak tengok banyak lagi gambar kitorg. Just click this --> http://eykakamaruzaman.blogspot.com