Saturday, April 09, 2011

i'm Sick :/

Blablablablabla (intro) :D

Hari ni aku p sekolah naik basikal. HAHA tipu je :P Naik kereta lah. P sekolah hari Sabtu? Apehal ko sekolah hari sabtu ni? Bosan gila. Erkk -,- Aku ada class ar bodoh, pelajar cemerlang memang camni :) (Yaa, saya suka cakap sorg sorg) Hurm, and then balik rumah pukul 4pm. Mandi + Solat pastu terus tidur sampai pukul 7pm. Pening kepala rasa nak pecah je ni --'' Pastu aku dapati aku sakit alsa? Korg tau tak!? Tak tau tanya mak sekarang! HAHA sebab aku makan maggi. Maggi! I hate you very much!! I don't want eat you anymore. huh ><! Pastu sekarang badan aku panas nak demam. Aiyoo! Fak gila demam. Tak boleh buat kerja pe nanti. Camtu je. 

The End~

:D

Hey Peeps!
Today : Sabtuday, 09 APRIL 2011
Topic : I wear a ''TUDUNG''
        SELEKEH? I know ~
Location : Busstop Afzan. Baru balik class. Konon**
Big Credit for : Eykaa Atieyka Kamaruzaman. Photographer yang tak berjaya lagi. HOHOHO (gurau)

Here this picture, Dammit! I donno how to wear this ''TUDUNG''. -,-

Selekeh gila babi an? Asal aku tengok orang lain pakai cantik je -,- Dengan tudungnya dengan baju kurung besarnya. Adoii! HAHA k lah babai. Kalau nak tengok lagi. Search nama minah ni --> Eykaa Atieyka Kamaruzaman, my photographer ;) Photographer lah sangat aku suruh snap banyak lagi. Penat. HAHA welkkk!