Sunday, March 27, 2011

TAK PAYAH TENGOK LAH :D

Perasan tak movie sekarang kat wayang tuh banyak cerita hantu. Tak payah lah tgk. Waste time dan tak masuk dek akal langsung. :D Nak nak cerita Melayu. Aku bukan tak nak support cerita melayu ni. Tapi dorg buat cerita membosankan dan sama je.. Betol tak? Hantu dorg pun kalut. -,-  Macam cerita ni > RATU mengarut je aku rasa heh, Aku rasa sama je mcm cerita dulu kalau korg ingatlah kan tajuk dia MISTIK betol tak? Kalau tak caye tanya Razak Mohaideen < (tak reti eja nama dia)HAHA k lah babai, selamat menonton cerita noob tuh :P

No comments:

Post a Comment