Sunday, March 20, 2011

MAXIS sengal -,-

sakit jiwa aku dengan MAXIS bodoh ni... sume msg aku lambat sampai tak delivered pun ada! sengal lah ko MAXIS ... HAL PENTING NI BONGOK! APESAL TAK ADA LINE PULA NI!! BUKANNYA AKU DUK KAMPUNG. BAB1 BETOL

SEKOLAH dan KAWAN dan CIKGU :D

Esok sekolah! yeayyy.... :D rindu gila kat sekolah kat kawan kawan dan juga cikgu :) Lama tak menulis kat buku.. lama tak kena bebel dengan cikgu lama tak lepak dengan kenkawan kat kantin + kelas.. HAHA esok mesti aku kena bebel lagi.. sebab aku tak buat homework langsung,, GOOD JOB NABILA :) yeahhh i know :p Hee hari ni tidur awal sebab esok pagi bangun kul 5.30 am dan bersiap dan bertolak dari sekolah pukul 6.25 am , my driver amit aku lah :D nama dia PakCik Daud.. bhaha Aku naik van je p sekolah sebab tak de orang nak hantar ... hha :D pastu hari Jumaat jalan kaki . yeahhh! bapak gila penat... what ever... sampai sini je aku nak cerita.. Daa :)

HOME ALONE :'(

hari ni aku tinggal sorg... yeahh, sangat bosan -,- . Mak aku p masjid , kakak aku dua org kua dgn husband dan anak anak nya.... heh. Abang aku dari semalam tak balik... Tak lah bosan mana.. Tapi tak de org bising,,, HAHA rindu pula... masa dorg ada aku tak cara pula... serabut dgn dorg laaaa. haih k lah tak ada mood nak tulis...... bai

SILLY !

KATAK BODOH KATAK BODOH KATAK BODOH. GELI AKU..AKU TERPEGANG KATAK LEMBIK GILA BABI.. HISH APESAL KAU ADA KAT BAJU TU.. SIOT ar!

 

BETUL :)

BETUL BETUL BETUL :D

seize the day