Sunday, April 03, 2011

HUH -,-''

Katy Perry, why you so naughty? I suruh you nyanyi je, bukan buat apa pun kat blog I ni. I nak you nyanyi je :'( Please hunny. I dah kasi you berduet dengan Kanye West dah an.. You nak apa lagi hah! Benci Benci!! I tak nak kawan dengan you dah. huh (merajuk)

saya sangat bosan masa ni** :p

MAKAN MAKAN MAKAN -,-

Hari ni aku makan 2 pinggan je. Nasi menggunung, lauk telur dadar sebesar pinggan, sardin je. Then, makan spaghetti. HUAHAHA! sedap sedap. Perut pun dah besar ni. Dan berat pun dah naik sikit. :O Diet balik. Yeahh! -,-