Sunday, March 27, 2011

LUMRAH ORG BERCINTA ;)

>TIME USHA<
- Pelbagai ayat jiwang yang mereka(LELAKI) keluarkan untuk mengUSHA awek awek yang mereka nak (LELAKI). Dan awek awek akan cair mendengar nya dan mereka terus menjalinkan hubungan ;)

>TIME COUPLE<
- Perghh ayat Cinta 'Berbunga bunga' sampai perempuan ingat lelaki tu cinta sejati dia. ;)

>SEBULAN MENJALINKAN CINTA<
- Masih dengan kata kata/ ucapan cinta dari mereka(LELAKI) tetapi itu semua tipu belaka.. Hanya mulot berbicara tetapi hati tak ikhlas langsung! --''

> TIGA BULAN MENJALINKAN PERCINTAAN''

* Syg nanti kita msg ek? Ngantuk lah..
- Kenapa dorg(lelaki) mengantuk? Dorg buat apa sampai mengantuk? Asal dorg tak tidur er, sebelum kita msg tu? -,-

* Syg, sorry tak boleh msg lama lama lah. Credit low ;'(
- Mana pergi credit/ duit dorg?Padahal kita baru msg dorg tak sampai 10 keping pun =,=''

* Syg battery low la, nak charge jap ek.
- Asal battery low? Dorg buat apa sampai low? Weird o_O

* Syg jap ek, nak main game dgn mmbe.
- Asal tak main sebelum kita msg dia? Noob

* Syg, sorry sgt sgt. Bie tengah busy ni. Msg jap lagi
- Busy apa? Sebelum ni tak ada busy busy pun. Tipu er

* Syg, sorry late reply, tak dengar lah msg masuk
- What? Tak dengar? Kenapa kau silent fone kau lah? Asal silent? Takut awek kau baca er pe? Takut terkantoi dgn awek kedua kau? Fcuk !      

> MESTI KORG (PEREMPUAN) TERTANYA TANYA ASAL DORG (LELAKI) BERKELAKUAN SEBEGITU?? <

- Thats mean, dorg(lelaki) bosan dengan korg(perempuan) or Ada perempuan lain. Saya cadangkan korg clash je lah. Tak guna lagi couple. Ramai lagi jantan kat luar sana. Kumbang bukan seekor dan Bunga bukan sekuntum. Message ini bukan untuk lelaki sahaja.. Sebab perempuan pun ada sepertimana saya katakan di atas tadi. So, janganlah mainkan perasaan org dan kalau tak suka tuh jangan paksa perasaan kita untuk suka mereka. Okie? dan message yang saya berikan ini untuk orang ramai dan tidak pernah nak mengutuk or membuat orang terasa hati dengan message ini. Sesiapa yang terasa. Saya mohon ampun dan maaf. Nobody is perfect ;)   

'' Manusia pandai bermain dengan lidah, mereka menggunakannya untuk memuaskan hati masing-masing. Tapi mereka tidak pernah nampak dan merasai perbuatan mereka tu menyakitkan hati dan menseksa hati orang. Mereka juga tidak pandai nak menghargai & membuktikan pada orang yang mereka sayang, kerana mereka merasakan diri mereka sudah bagus dan senang dapat apa yang mereka mahukan. So, renung renungkanlah :D ''

No comments:

Post a Comment