Saturday, April 16, 2011

FIVE JAYS ;)

Hey guys :) This my new family. HAHA yeah yeah i donno. Kami rapat masa hari keusahawanan ni. Happy gila. Masak sama sama makan sama sama snap gambar sama sama. Semua lah sama sama. HAHA camtu jela. Apa nak tau nama dorg? okay start dari belah kiri. Aku . Scha . Asyira . Along . Ayu . Nisha . Waniey . Athirah dan last sekali ialah Atikah tukang snap gambar. HAHA 

BLABLABLA (Penutup)  

K.A.M.I : Enam Orang sakit mental :D

Haa, ini saya punya gang. Yeah. Kami jahat kat sekolah. Bukan jahat lah. Kami nakal je. HAHA sebab apa nakal. Sebab kitorg suka cari pasal. Then, segelintir dari pelajar sekolah tuh tak suka kami. HELL-O budak. Ada kami kesahhh? Ko nak benci kitorg. Tak luak satu sen pun kalau ko benci kitorg ni. HAHA whatever~ I donno lah apa nama gang kitorg ni -,- Nanti saya fikir fikirkan :) Okay enjoy it :P

W A I T ! Mau cerita ni. Lihat di bawah kay :)

 Ini guru kelas kami nama dia Puan Zurida Dzulkifli. Tapi kami anak murid dia yang nakal ni. Suka panggil cikgu Ida Zurida Ida. Sebab comel je nama tuh. Aha xD Dia guru kelas kami dari kami Form 4 sampai sekarang dia tak jemu agaknya tengok muka kitorg. HAHA Dia ajar Subject Science. Yeahhh. Faham juga lah tapi malas nak buat canne. Maaf ya cikgu. Kami janji akan dapat result terbaik :) HAHA okay cikgu nanti birthday cikgu beli kek ye. Bagi kitorg makan. Huahahaha :P

No comments:

Post a Comment