Thursday, April 07, 2011

..................

Okie, sekarang aku nak bercerita pasal sorg budak ni --'' Aku tak kenal dia pun dan tak ingin nak mengenalinya pun. Nama dia? Tett!  HAHA Dia Form 1 kat sekolah aku. Aku tau pun sebab dia kawan dengan kawan aku budak Form 1 gak. HAHA Dia add aku kat Facebook then tiba tiba dia buat aku sister dia? Watafakk? Aku kenal ko er? Sorry lah. Aku tak pernah nak cakap dengan kau pun dik. Sebab semua geng kau tuh aku ANTI gila babi tau tak! Set set kurang hajar. Ingat korg bagus er pe? Aku bukan nak gaduh dengan budak Form 1 lah Tak pun an. Tapi dorg biadab. Tak pandai nak hormat er senior ko ni? Then, ko tak payah lah nak buat baik dengan aku. Aku tak suka ko pun. Maaf :/

No comments:

Post a Comment