Sunday, March 20, 2011

SEKOLAH dan KAWAN dan CIKGU :D

Esok sekolah! yeayyy.... :D rindu gila kat sekolah kat kawan kawan dan juga cikgu :) Lama tak menulis kat buku.. lama tak kena bebel dengan cikgu lama tak lepak dengan kenkawan kat kantin + kelas.. HAHA esok mesti aku kena bebel lagi.. sebab aku tak buat homework langsung,, GOOD JOB NABILA :) yeahhh i know :p Hee hari ni tidur awal sebab esok pagi bangun kul 5.30 am dan bersiap dan bertolak dari sekolah pukul 6.25 am , my driver amit aku lah :D nama dia PakCik Daud.. bhaha Aku naik van je p sekolah sebab tak de orang nak hantar ... hha :D pastu hari Jumaat jalan kaki . yeahhh! bapak gila penat... what ever... sampai sini je aku nak cerita.. Daa :)

No comments:

Post a Comment